لوگوی برند استیل صدرا
استعلام قیمت

قیمت پروفیل استیل 201

قیمت پروفیل استنلس استیل (Stainless steel square box) را در ضخامت های مختلف می‌توانید در جدول های این صفحه مشاهده کنید. انواع پروفیل استیل 201 در ابعاد مختلف موجود است.

درخواست پیش فاکتور

برای استعلام قیمت و دریافت پیش فاکتور ، لیست و یا صورت کالا خود را ارسال کنین تا در اولین فرصت با شما تماس بگیریم

محاسبه وزن و قیمت پروفیل

قیمت پروفیل استیل 201
W
H
T
L
Q
M
ρ
$

جدول قیمت پروفیل استیل 201L تاریخ : ۱۴۰۳/۰۹/۱

ابعادضخامتحالتقیمت (ریال)
20*2016 متریتماس بگیرید
20*201.56 متریتماس بگیرید
30*2016 متریتماس بگیرید
30*201.56 متریتماس بگیرید
30*3016 متریتماس بگیرید
30*301.56 متریتماس بگیرید
30*301.56 متریتماس بگیرید
40*4016 متریتماس بگیرید
40*80*226 متریتماس بگیرید

در صنایع مختلف استفاده از پروفیل‌ استیل و لوله  های استیل‌ مقاوم در برابر خوردگی اهمیت زیادی دارند. یکی از پروفیل‌های پرکاربرد در صنایع مختلف مانند صنعت ساختمان‌سازی، پروفیل استیل ۲۰۱ است. گریدهای مختلفی برای این نوع استیل وجود دارند که از جمله آن‌ها می‌توان به پروفیل استیل 201L و پروفیل استیل 201LN اشاره کرد. در واقع ویژگی‌ها و خواص کلیدی پروفیل استیل 201 مانند درصد نیکل کمتر از سری ۳۰۰، قیمت مناسب و مقرون‌به‌صرفه، خواص مکانیکی و فیزیکی مشابه سری ۳۰۰ و… باعث شده‌اند تا این استیل کاربرد گسترده‌ای داشته باشد.

پروفیل استیل 201 چیست؟

در لیست فولادهای زنگ نزن، پروفیل استیل ۲۰۱ نیز به چشم می‌خورد که به دلیل مقاومت بالا در برابر خوردگی، در صنایع مختلف مورد استفاده قرار می‌گیرد. در این نوع از فولادها، درصد بالایی کروم به کار رفته است. شکل‌پذیری زیاد این نوع پروفیل باعث شده تا کارپذیری ایده‌آلی را ارائه ‌دهد. شباهت بسیار زیاد پروفیل استیل ۲۰۱ با آلیاژ ۳۰۱ یکی دیگر از ویژگی‌های آن است.

شما می‌توانید این پروفیل را با قیمت مناسبی تهیه کنید. یکی از مهم‌ترین موضوعاتی که این پروفیل را از سایر آلیاژ‌های آهن متمایز کرده، مقاومت بیشتر آن در برابر زنگ‌زدگی و اکسیداسیون است. همچنین، با وجود عدم خاصیت مغناطیسی، با سردکاری می‌توان این خاصیت را نیز در آن ایجاد کرد.

گریدهای پروفیل استیل 201

در حالت کلی گریدهای پروفیل استیل ۲۰۱ به دو دسته تقسیم می‌شوند. هر یک از این گریدها دارای ترکیبات خاصی هستند به ایجاد تمایز در میان آن‌ها می‌انجامد. در ادامه به گریدهای پروفیل استیل ۲۰۱ اشاره می‌کنیم.

  • پروفیل استیل 201LN: اگر به سراغ گرید نسخه کم کربن می‌روید، باید این پروفیل را انتخاب کنید. این پروفیل از میزان نیتروژن بیشتری در مقایسه با پروفیل استیل ۲۰۱ برخوردار است.
  • پروفیل استیل 201L: این پروفیل نیز به عنوان یک نسخه کم کربن ۲۰۱ شناخته می‌شود.

ویژگی‌های کلیدی پروفیل استیل 201

ویژگی‌های کلیدی پروفیل استیل ۲۰۱ که تعیین‌کننده اهمیت آن هستند، باعث شده‌اند تا این پروفیل مورد توجه قرار گیرد و صنعتگران از آن در متراژ بسیار زیاد استفاده کنند. از جمله این ویژگی‌های کلیدی می‌توان موارد زیر را نام برد.

  • به دلیل افزایش میزان نیتروژن موجود در پروفیل استیل ۲۰۱، در ساخت آن از نیکل کمتری نسبت به سری ۳۰۰ استفاده شده است.
  • در حالت کلی پروفیل استیل ۲۰۱ در مقایسه با فولادهای استنلس استیل سری ۳۰۰، دارای قیمت کمتر و مقرون‌به‌صرفه‌ای هستند.
  • از نظر خواص مکانیکی و فیزیکی شباهت زیادی میان پروفیل استیل ۲۰۱ و سری ۳۰۰ دیده می‌شود.
  • از لحاظ شکل‌پذیری نیز شباهت زیادی میان سری ۳۰۰ و پروفیل ۲۰۱ استیل وجود دارد.
  • این پروفیل دارای قابلیت کشش عمیق نیز است.
  • از نظر مقاومت در برابر خوردگی، پروفیل استیل ۲۰۱ مشابه استنلس استیل ۴۳۰ است؛ اما به خوبی سری ۳۰۰ عمل نمی‌کند.
  • در شرایطی که صنعتگران به دنبال استیل‌های نگیر یا غیرمغناطیسی هستند، استفاده از پروفیل استیل ۲۰۱ برای آن‌ها مناسب است.
  • پروفیل استیل ۲۰۱ در دماهای ورودی عملکرد مطلوبی از خود نشان می‌دهد.

ترکیب شیمیایی پروفیل استیل 201

در ترکیب شیمیایی پروفیل استیل 201 از کربن، منگنز، سیلیسیم و… استفاده شده است. هر یک از این ترکیبات با درصدهای مختلفی گنجانده شده‌اند که در ادامه به آن‌ها اشاره می‌کنیم.

گرید فولاد

کربن

منگنز

سیلیسیم

کروم

نیکل

نیتروژن

201

0.15

7.5 – 5.5

1

18 – 16

5.5 – 3.5

0.25

201L

0.03

7.5 – 5.5

0.75

18 – 16

5.5 – 3.5

0.25

201LN

0.03

7.5 – 6.4

0.75

18 – 16

5 – 4

0.25 – 0.01

خواص مکانیکی پروفیل استیل 201

خواص و ترکیبات مکانیکی نیز از اهمیت بسیاری برخوردار هستند که هر گرید از فولاد از استحکام کششی، استحکام تسلیم و… با یکدیگر تفاوت دارند. این تفاوت‌ها در زیر بیان شده‌اند.

گرید فولاد

استحکام کششی

استحکام تسلیم

درصد ازیاد طول

سختی

201

696

301

56

85

201L

705

356

56

93

خواص فیزیکی پروفیل استیل 201

در ترکیب خواص فیزیکی پروفیل استیل 201، درصدهای مختلفی از ضریب انبساط، هدایت حرارتی، مدول الاستیک و… وجود دارند. در ادامه به هر یک از این خواص فیزیکی می‌پردازیم.

گرید فولاد

چکالی

مدول الاستیک

مقاومت الکتریکی

ضریب انبساط حرارتی

هدایت حرارتی

گرمای ویژه

201

7800

197

740

16.6

16.3

500

 

استانداردهای گوناگون پروفیل استیل 201

پروفیل استیل 201 و گریدهای آن از نظر استانداردهای اروپایی و ژاپنی با یکدیگر متفاوت هستند. در ادامه به این استانداردها می‌پردازیم.

گرید پروفیل

شماره UNS

استاندارد اروپایی

استاندارد ژاپنی

201

20100

1.4372

SUS 201

201L

20103

1.4371

SUS 201L

201LN

S20153

 

 

جایگزین‌های پروفیل استیل 201

در برخی از مواقع صنعتگران به دنبال بهره‌مندی از ویژگی‌ها و خصوصیات پروفیل استیل ۲۰۱ هستند و می‌خواهند در برخی از ویژگی‌ها و خصوصیات تغییراتی را نیز ایجاد کنند. در این شرایط باید به سراغ جایگزین‌های پروفیل استیل ۲۰۱ رفت تا بتوان برای فعالیت مورد نظر خود بهترین اقدام را اجرایی کرد. در ادامه به جایگزین‌های پروفیل استیل ۲۰۱ اشاره می‌کنیم.

  • گرید ۳۰۴: افرادی که تمایل دارند تا از مقاومت در برابر خوردگی و ترک خوردگی تنشی بالاتر بهره‌مند شوند، می‌توانند به جای پروفیل استیل ۲۰۲۱، از گرید ۳۰۴ استفاده کنند.
  • گرید فولاد 301L: در صورت تمایل به درجه کاری سختی بالاتر برای قطعات نورد یا کشیده شده، می‌توان به سراغ این گرید رفت. علاوه ‌بر این، این گرید در برابر خوردگی از مقاومت بالاتری نیز برخوردار است.
  • گرید فولاد 302HQ: برای برخی از اقدامات نیازمند درجه کار سختی کمتر هستیم که در این شرایط می‌توان از این گرید فولاد استفاده کرد. همچنین، توجه داشته باشید که در این شرایط، به مقاومت در برابر خوردگی بالاتری نیاز است.
  • گرید فولاد ۳۰۳: در این نوع گرید فولاد به ماشینکاری بیشتری نیاز است و شکل‌پذیری و قابلیت جوشکاری نسبتاً مشابهی با فولاد ۲۰۱ دارد. در خصوص مقاومت در برابر خوردگی نیز باید به بالاتر بودن آن اشاره کرد.
  • گرید فولاد ۳۱۶: در گرید فولاد ۳۱۶ مقاومت بالاتری در برابر خوردگی حفره‌ای و همچنین خوردگی شکافی وجود دارد، آن هم در محیط‌های خورنده و کلریدی.
  • گرید فولاد ۳۲۱: در شرایطی که نیازمند مقاومت بالاتر در برابر دماهای بسیار یعنی دمای حدوداً ۶۰۰ الی ۹۰۰ درجه سانتی‌گراد هستید، می‌توانید از این گرید فولاد استفاده کنید. همچنین، این گرید فولاد در برابر خوردگی نیز مقاومت بالاتری از خود نشان می‌دهد.
  • گرید فولاد ۴۳۰: در مواقعی که شکل‌پذیری و استحکام با پروفیل استیل ۲۰۱ یکسان باشد، اما مقاومت به ترک خوردگی تنشی بالاتر است، می‌بایست از گرید فولاد ۴۳۰ استفاده کرد.

خواص پروفیل استیل 201

خواص پروفیل استیل ۲۰۱ از اهمیت بسیاری برخوردار هستند که می‌توان بهترین کارایی را از آن دریافت کرد. در ادامه به خواص پروفیل استیل ۲۰۱ اشاره می‌کنیم.

  • مقاومت در برابر انواع خوردگی فلزات، حرارت و اکسیداسیون
  • قابل استفاده با تمام روش‌های شکل‌دهی رایج و فورجینگ مشابه فولادهای زنگ ‌نزن سری 300
  • قابلیت جوشکاری با تمامی تکنیک‌های رایج
  • مناسب برای فعالیت در بازه دمایی 1230- 1150 درجه سانتی‌گراد
  • مناسب بودن چقرمگی و انعطاف‌پذیری
  • قابلیت کشش و پخ‌زنی
  • جایگزینی برای انواع گریدهای 304 و 301 و همچنین فولادهای كربنی

کاربردهای پروفیل استیل 201

با توجه به ویژگی‌ها و خصوصیات پروفیل استیل ۲۰۱، می‌توان از آن در صنایع و فضاهای مختلف استفاده کرد. یکی از گسترده‌ترین زمینه‌های بهره‌مندی از این پروفیل، ساخت یراق‌آلات، دکوراسیون و صنعت ساختمان مخصوصاً در انواع حفاظ و نرده است. همچنین، شما می‌توانید از پروفیل استیل ۲۰۱ در صنایع مبلمان و درب و پنجره نیز استفاده کنید.

از دیگر صنایع برای استفاده از پروفیل استیل ۲۰۱ می‌توان به کشتی‌سازی، صنایع غذایی و… اشاره کرد. گریدهای پروفیل استیل ۲۰۱ نیز کاربردهای مختلفی دارند که برای مثال گرید 201LN در سازه‌های جوشکاری، ساخت سقف قطار، مخازن ذخیره‌سازی گاز مایع، امیون‌ها، تریلرها، تجهیزات جابجایی زغال سنگ و… قابل استفاده است.

سخن پایانی

در میان انواع استیل، پروفیل استیل 201 به دلیل ویژگی‌های خاص خود کاربرد بسیاری دارد. از این پروفیل در ساخت یراق‌آلات، صنایع مبلمان، صنایع غذایی و… استفاده می‌شود. گریدهای مختلفی نیز از این پروفیل وجود دارند که برخی کم کربن و برخی دارای کربن بیشتر هستند. پروفیل استیل 201 در برابر خوردگی و حرارت مقاومت بالایی از خود نشان می‌دهد و با تمامی تکنیک‌های جوشکاری، می‌توان اقدامات لازم را انجام داد و به جوشکاری پرداخت.